KONYA / EMİRGAZİ - IŞIKLAR ATATÜRK İMAM HATİP ORTAOKULU

GÜNKÖY PROJESİ İLE OKULUMAZA GÜNEŞ BİLKENT ÜNİVERSİTESİ’NDEN DOĞDU

Bilkent Üniversitesi’nin “Güneş Köyden Doğuyor (GÜNKÖY)” adlı toplumsal duyarlılık projesi kapsamında 2-3 Aralık 2023 tarihlerinde okulumuza güneş Bilkent Üniversitesinden doğdu.

Bilkent Üniversitesi öğrencileri proje kapsamında müzik, resim, sanat, spor, fen, tiyatro ve dans etkinlikleri ile öğrencilerimize unutulmayacak anılar ve izler bıraktılar. Ayrıca öğrencilerimizin bilgiye kolayca erişebilecekleri, içinde keyifli zaman geçirebilecekleri, nitelikli eğitimin vazgeçilmezi olan zengin ve donanımlı bir kütüphaneyi emekleri ile okulumuza kazandırdılar. Gönüllü öğrencilerin fedakarca çalışmalarıyla çocuklarımız hayal güçlerini ve ufuklarını genişletici etkinlikler ile zihinlerinden silinmeyecek dolu dolu iki gün yaşadılar.

Okulumuza ve öğrencilerimize kazandırdıkları için özverili çalışmalarından dolayı Bilkent Üniversitesi ve öğrencilerine şükranlarımızı sunarız. Ayrıca proje boyunca desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Ferdi TÜFEKÇİ ve öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

08-12-2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 18:57 - Görüntülenme: 49